Ondernemen ...

Ondernemen ...

dat doet u samen

Dit evenement brengt toonaangevende Vlaamse ondernemers, experts en andere geïnteresseerden samen voor een dag vol inzichten, panelgesprekken en lezingen. Naast onze leden zijn dus ook vrienden, kennissen en sympathisanten van harte welkom!

Voor onze leden is dit colloquium volledig gratis, niet leden betalen 45 euro voor het colloquium + de receptie. Iedereen dient wel tijdig in te schrijven .

Tijdens het colloquium zullen twee vooraanstaande experts inzichten bieden in hun vakgebieden en wat de implicaties zijn voor ondernemerschap in Vlaanderen. 

  • Dhr. Jan Denys, arbeidsmarktexpert van Randstad, zal zijn expertise delen over de evolutie van de arbeidsmarkt en de impact daarvan op ondernemers in Vlaanderen.
  • Prof. Herman Matthijs, econoom en hoogleraar openbare financiën aan de UGent, zal zijn inzichten delen over economische trends en de financiële aspecten van ondernemerschap in Vlaanderen.

Tevens zullen enkele vooraanstaande Vlaamse ondernemers hun succesverhalen delen en inzichten bieden in de actuele uitdagingen en kansen die ondernemerschap in Vlaanderen met zich meebrengt. Zoals u weet zijn er vandaag heel wat economische donderwolken aan onze horizon. Het wordt dus uitkijken hoe onze ondernemers daarop reageren.

Wij hebben het genoegen om de volgende inspirerende ondernemers te verwelkomen:

  • Dhr. Charles Beauduin, CEO van Barco en Vandewiele
  • Mvr. Rika Coppens, CEO van House of HR en Manager van het Jaar 2022
  • Dhr. Luc Demeyere, CEO van Enbro
  • Dhr. Rik De Nolf, uitvoerend Voorzitter van Roularta
  • Dhr. Kris Vansanten, CEO van Quanteus

Het paneldebat tussen deze ondernemers wordt in professionele banen geleid door dhr. Johny Vansevenant, journalist VRT

Na het debat volgt een korte 11 Juli toespraak . Daarna worden we uitgenodigd op de receptie.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn bij dit bijzondere evenement. Het colloquium biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals en waardevolle inzichten op te doen voor uw eigen onderneming.

Inschrijven kan via de website van ProFlandria www.proflandria.be

Opiniestuk

Nieuwe fiscale en sociale voordelen rond overuren Tijdens de coronacrisis 2021-2022 werd er een gunstmaatregel ingevoerd, de zogenaamde ‘relance-overuren’....

Opiniestuk

Voor Vlaamse rechtszekerheid Op vandaag worden onze bedrijven en zijn werknemers geconfronteerd met een dwangmatige kaakslagdemocratie moreel opgedrongen...

Gepensioneerd en zelfstandig

Steeds meer gepensioneerden actief als zelfstandige: Extra inkomen niet hoofdreden door Wannes Neukermans   Steeds meer gepensioneerden kiezen...

Nieuwe regels voor invorderingen

Nieuwe regels voor invordering van schulden aan de consument.Op 27 april 2023 werden de regels betreffende het innen van onbetaalde consumentenschulden bij...

E-commerce wetgeving in België

De belangrijke E-commerce wetgeving in België: Een overzicht voor ondernemers Geachte ondernemers,In de hedendaagse wereld van e-commerce en online zakendoen...

5 vragen over facturen

Vijf vragen over facturen die iedereen zich stelt. Facturen, we krijgen ze allemaal. Maar wat zijn nu precies de regels rond het opsturen en...

Actueel

Steunmaatregelen

Sociaal statuut

Partners

Onze leden aan het woord

"Ik ben zelf actief als ondernemer in brandbeveiliging, ik kon als ondernemer niet uit aan alle juridische kwesties dus besloot ik lid te worden bij V-NS. Direct na mijn aansluiting werd ik super begeleid. Ze hebben mij heel veel hulp en ondersteuning geboden bij het vermijden van een faillissement."

Patrick P.

Lummen

Zeer tevreden van de opvolging van een dossier en als je een mail stuurt krijg je zeer snel een reactie terug van de medewerkers, heb zelfs al antwoorden op mails gekregen 's avonds rond 21u dat de jurist bezig was met mijn dossier in verband met een wanbetaler.

Mario V.

Herk-de-stad

De bijstand die ik al gekregen heb bij V-NS zal ik niet vinden op ander, dus ik raad hen zeker aan, en heb ik ook al gedaan, hun service is dan ook TOP. Duidelijke snelle communicatie met resultaat, en dit zonder extra kosten.

Sandra D.R.

Aalst

Ik ben reeds 25 jaar een zelfstandig vertegenwoordiger. Ik heb regelmatig moeilijke betalers en met de hulp van VNS lukt het me om bijna alle te laat of niet betalers toch te laten betalen zonder extra kosten voor mij, V-NS jullie zijn onmisbaar voor mij. Bedankt.

Ronny J

Antwerpen

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.