Diensten

Dag en nacht in de weer voor zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer of vrije beroeper komt u altijd tijd te kort. U bent dag en nacht in de weer voor uw klanten, want die eisen veel. Ook van ons mag u veel eisen: we blijven dag en nacht vechten om het lot van iedere ondernemer beter te maken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een helpende hand bij het ondernemen.

Ook genieten van de voordelen?

Word vandaag lid en geniet van alle voordelen van V-NS

Ik wil lid worden

1adviserende rol

Als ondernemer kunt u onmogelijk van alles op de hoogte zijn, wij voorzien een snel en toereikend antwoord waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt. Door ons infoblad (3 x per jaar) krijgt u als ondernemer ook de nodige informatie toegestuurd. Hoe meer kennis u krijgt, hoe sterker u in uw schoenen staat.

2gratis rechtsbijstand

Conflicten zorgen ervoor dat u uw werk niet naar behoren kunt uitvoeren, met de bemiddeling van V-NS krijgt u conflicten snel terug van de baan!

3opstelling en controle van belangrijke documenten

V-NS zorgt voor opstelling en controle van alle vormen van aangepaste en specifieke contracten en brieven.

4sociaal statuut

Bij ons bent u welkom voor vragen of advies over uw pensioen, arbeidsongeschiktheid, vrijstelling van betaling van sociale bijdragen en dergelijke zaken in verband met uw sociaal statuut.

5openstaande facturen

Natuurlijk wil u betaald worden voor uw diensten of producten, maar de realiteit is dat iedere ondernemer vroeg of laat te maken krijgt met wanbetalers. V-NS zorgt ervoor dat openstaande facturen snel afgesloten kunnen worden.

6steunmaatregelen & subsidies

Bent u perfect op de hoogte van de steunmaatregelen en subsidies die u als ondernemer kunt genieten? Waarschijnlijk niet. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedetailleerd overzicht van de steun en subsidies waar u recht op heeft.

7personeelsvragen

Stress, burn-out, pesten: hoe kunt u het welzijn van uw personeel verhogen? En wat met aanwerving of ontslag? V-NS weet raad en helpt u graag verder.

8fiscaal advies

Ze zijn minder aangenaam en zeer complex: fiscale vragen komen uiteindelijk bij iedere ondernemer bovendrijven. V-NS staat voor u klaar om ook uw fiscale uitdaging tot een goed einde te brengen!

Word V-NS lid

en ervaar alle voordelen van ons
lidmaatschap

Registreren