Dag en nacht in de weer voor zelfstandigen

 

Als zelfstandig ondernemer of vrije beroeper komt u altijd tijd te kort. U bent dag en nacht in de weer voor uw klanten, want die eisen veel. Ook van ons mag u veel eisen: we blijven dag en nacht vechten om het lot van iedere ondernemer beter te maken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een helpende hand bij het ondernemen.

1ADVISERENDE ROL

Als ondernemer kunt u onmogelijk van alles op de hoogte zijn, wij voorzien een snel en toereikend antwoord waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt. Door ons infoblad (3 x per jaar) krijgt u als ondernemer ook de nodige informatie toegestuurd. Hoe meer kennis u krijgt, hoe sterker u in uw schoenen staat.

2GRATIS RECHTSBIJSTAND

Conflicten zorgen ervoor dat u uw werk niet naar behoren kunt uitvoeren, met de bemiddeling van V-NS krijgt u conflicten snel terug van de baan!

3OPSTELLING EN CONTROLE VAN BELANGRIJKE DOCUMENTEN

V-NS zorgt voor opstelling en controle van alle vormen van aangepaste en specifieke contracten en brieven.

4SOCIAAL STATUUT

Bij ons bent u welkom voor vragen of advies over uw pensioen, arbeidsongeschiktheid, vrijstelling van betaling van sociale bijdragen en dergelijke zaken in verband met uw sociaal statuut.

 

5OPENSTAANDE FACTUREN

Natuurlijk wil u betaald worden voor uw diensten of producten, maar de realiteit is dat iedere ondernemer vroeg of laat te maken krijgt met wanbetalers. V-NS zorgt ervoor dat openstaande facturen snel afgesloten kunnen worden.

6STEUNMAATREGELEN & SUBSIDIES

Bent u perfect op de hoogte van de steunmaatregelen en subsidies die u als ondernemer kunt genieten? Waarschijnlijk niet. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedetailleerd overzicht van de steun en subsidies waar u recht op heeft.

7PERSONEELSVRAGEN

Stress, burn-out, pesten: hoe kunt u het welzijn van uw personeel verhogen? En wat met aanwerving of ontslag? V-NS weet raad en helpt u graag verder.

8FISCAAL ADVIES

Ze zijn minder aangenaam en zeer complex: fiscale vragen komen uiteindelijk bij iedere ondernemer bovendrijven. V-NS staat voor u klaar om ook uw fiscale uitdaging tot een goed einde te brengen!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.